Stenbilleder

Umalede eller måske malede sten limet på træ. Malede sten får en omgang med PlastiKote lak.
 
Nogle gange bruges også strandskaller. Andre materialer jeg anvender, kan være snor, små grene, små træstykker. træspåner etc.
 
Jeg bruger megen tid med at finde de rette sten. Glatved Strand - en kyststrækning 10 km. syd for Grenaa, er et super sted at finde glatte sten i forskellige størelser og former.
 
Til hvert stenbillede er der en lille tekst.Se eksempler af stenbilleder her

Decoupage/malet sten

I modsætning til stenbillederne bruger jeg her for det meste større sten. Dem finder jeg også på Glatved Strand. Stenene er for tunge til at cykle med i min rygsæk. Da jeg ikke har bil, får jeg hælp af mine naboer. De elsker nemlig også at komme ud at nyde naturen nede ved kysten.
 
Jeg bruger gerne servietter til decoupage og Schjerring lim/lak. Få gange maler jeg med akrylmaling. Slutter altid af med PlastiKote lak. Så kan stenene stå ude i al slags vejr.
 
Eksempler på decoupage/malede sten her
 
 
 
 
 
 

Kreativ med børn

Jeg har haft mange positive oplevelser af at være kreativ sammen med børn i privaten, men især i børnehaven "Glentereden". Så godt som alle børn elsker at komme i værkstedet. Børn holder af at save, snitte, slibe, hamre, male, tegne, klippe, lime etc.. De bliver så glade og stolte når de ser det færdige resultat. Det handler også om at komme ud i naturen og finde ting, der kan bruges i værkstedet. At man kan genbruge ting, der ofte bare bliver smidt ud.
 
Sten/skaller - papkasser - æggebakker - mælkekartoner - tolilet og køkkenruller - træ - grankogler - pap og papir - fjer - kastanjer - frøkapsler fra træer - etc. Alt sammen materialer der kan bruges til mange kreative ting.
 
Se eksempler her
 
 
 

Diverse

Her anvender jeg ikke sten. Jeg prøver at udforske andre måder at være kreativ på. At finde nye materialer at "lege" med. Det med at se ting på nye måder - hvad kan de bruges til - hvilken form har de etc. - ja, det morer mig meget.
 
Se eksempler her